PENSIUNEA CRETU

"PENSIUNEA CRETU" este situata in localitatea Bran, sat Simon, nr.333, la 2.5 km de centrul statiunii turistice Bran, intr-o zona retrasa si linistita, cu acces usor pe drum asfaltat si parcare auto in curtea pensiunii.
    Pensiunea este omologata la Ministerul Turismului  la 2 stele si ofera cazare in 15 camere duble cu bai proprii. Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale, TV cu cablu, incalzire centrala, apa rece si calda in permanenta, conexiune wireless la internet gratuit.
    Pensiunea Cretu mai dispune si de:
     - restaurant cu o capacitate de 150 locuri, unde se poate servi masa turistilor sositi in pensiune
    - living
    - terasa
    - gratar
    - loc de joaca pentru copii
    - masa de ping-pong
    - teren de fotbal/baschet 
 La pensiunea noastra se pot organiza nunti, botezuri, banchete, mese festive, conferinte, training-uri, tabere scolare la preturi avantajoase, in functie de numarul de persoane si de durata sejurului.
    Obiective turistice din zona:
    - Castelul Bran
    - Cetatea Medievala Rasnov si Pestera Valea Cetatii
    - Pestera Dambovicioara
    - Poiana Brasov
    - Biserica Neagra din Brasov
    - Prima Scoala Romaneasca
    - Trasee turistice in M-tii Bucegi
Puteti sa va bucurati si de partiile de ski din zona Moieciu (Cheile Gradistei) la 8 km de la pensiune, de Partia Zanoaga de la Bran la doar 6 km si nu in ultimul rand partiile din Poiana Brasov la 20 km de la pensiune.
   Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la nr.de telefon: 0722266980, 0726024801 si 0268/236101(tel/fax) sau  mari_cristi.cretu@yahoo.com ; pensiuneacretu@yahoo.com